La Fira del Nadal arriba aquest cap de setmana a Cal Rosal

La proposta concentra esforços enguany en un sol cap de setmana

17 de desembre del 2020
Actualitzat a les 19:56h
L'activitat busca desestacionalitzar les activitats firals més enllà de la ja clàssica Fira del Bolet.
L'activitat busca desestacionalitzar les activitats firals més enllà de la ja clàssica Fira del Bolet. | ND
La Porta del Comerç de Cal Rosal acollirà aquest cap de setmana la Fira del Nadal on les parades de temàtica nadalenca tindran un paper protagonista. La Fira, que estarà oberta dissabte 19 i diumenge 20, de les 10h del matí fins a les 20h, ocuparà la zona comercial del nucli oferint una vintena de parades ja siguin de productes artesans, roba, gastronomia de proximitat, arbres, decoració, joies, torrons, neules, blat de moro escairat i altres productes agroalimentaris. 

A la presència de les parades s'hi sumaran les activitats familiars. El dissabte, a les 18h, hi haurà l'espectacle infantil The Beatles for Kids, en el marc del cicle d'activitats Olvan Arts. El diumenge, a les 12h, es podrà gaudir d'una lectura de contes de Nadal. 

La Fira del Nadal l'organitza l'Ajuntament d'Olvan i la Unió de Botiguers de Cal Rosal. La proposta, que ja va materialitzar-se l'any passat, però que enguany concentra esforços en un sol cap de setmana per consolidar-se, s'està preparant amb totes les mesures de seguretat possibles per evitar contagis de la Covid-19. Agents de Protecció Civil seran els encarregats de fer complir les mesures de seguretat al recinte final i hi seran obligatòries les mascaretes i el gel hidroalcohòlic que es posarà a disposició de tots els visitants. També hi haurà limitació d'aforament.

L'alcalde d'Olvan, Sebastià Prat, ha explicat a NacióBerguedà que l'activitat busca desestacionalitzar les activitats firals a Cal Rosal més enllà de la ja clàssica Fira del Bolet. "La nostra intenció era programar activitats periòdicament entre la primavera i l'hivern, però la pandèmia ho ha impedit. Ara bé, esperem poder complir amb aquest propòsit l'any vinent". Pel que fa a l'aposta per concentrar la Fira del Nadal en un sol cap de setmana, Sebastià Prat ha destacat que és una decisió que es va decidir ja abans de l'esclat de la Covid-19. "Després de les activitats de l'any passat, vam creure que el més oportú era concentrar activitats en un cap de setmana per centrar esforços a fer-les tan atractives com fos possible i a partir d'aquí que el certamen pugui créixer", ha dit el batlle.