Borredà amplia el catàleg de llibres de les biblioteques de l'escola i del Casal de la Gent Gran

L'Ajuntament de Borredà s'ha adherit a la campanya de Foment de la Lectura amb el qual ha aconseguit una dotació de 1.000 euros per nous llibres en català

17 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:10h
Casal de la Gent Gran, on hi ha una de les dues biblioteques del poble.
Casal de la Gent Gran, on hi ha una de les dues biblioteques del poble. | Cedida
L'Ajuntament de Borredà s'ha adherit a la campanya de Foment de la Lectura, promoguda per la Diputació de Barcelona, en el marc del Catàleg de serveis 2020. La petició feta ha aportat un ajut de 1.000 euros que han estat destinats a adquirir un bon conjunt de llibres en català per destinar-los una part a la Biblioteca de l’Escola de Borredà i una altra part a la Biblioteca del Casal de la Gent Gran.

Aquest conjunt de llibres, adquirits a llibreries de Berga, s'han cedit a les dues biblioteques des del consistori per tal d'ampliar les dotacions que ja tenien.

Segons fonts municipals, la voluntat de l’equip de govern és "presentar noves peticions al Catàleg de Diputació per aconseguir nous ajuts que permetin continuar ampliant les dotacions de llibres disponibles". També està previst col·laborar amb l'escola i amb la Junta de la Gent Gran per fomentar la lectura, i mirar de completar les adquisicions fetes, en els propers anys. 

"Disposar del Bibliobús de la Diputació suposa tenir grans facilitats d'accés a una immensa biblioteca i altres mitjans audiovisuals, però tenir aquestes obres disponibles cada dia, complementa perfectament aquesta opció. Tant bon punt, es convoquin els nous ajuts, l'Ajuntament de Borredà presentarà la corresponent petició, vista la bona acceptació per part dels dos col·lectius beneficiats", han reiterat des de l'executiu local.