Gironella obre la convocatoria anual de beques esportives per a infants i adolescents

Les sol·licituds es poden presentar fins el 28 de desembre

Redacció
14 de desembre del 2020
Actualitzat a les 21:07h
S’obre la convocatoria anual de beques esportives per a infants i adolescents a la vila de Gironella.
S’obre la convocatoria anual de beques esportives per a infants i adolescents a la vila de Gironella. | Aj. Gironella
L’Ajuntament de Gironella obre una nova convocatòria d’ajuts per a la realització d’activitats esportives d’infants i adolescents de 3 a 18 anys, empadronats al municipi de Gironella per accedir a activitats esportives amb igualtat d’oportunitats.

El regidor d'Esports, Miquel Serra, ha explicat que aquests ajuts donen l’oportunitat a tots els infants i joves del municipi a participar en activitats esportives, i permeten que l’esport sigui acessible per a tothom. Serra ha recordat que a dia d’avui les activitats extraescolars estan suspeses, però els beneficiaris d’aquestes beques en podrán gaudir un cop el Procicat permeti recuperar aquests tipus d’activitats.

L’Ajuntament disposa de 8.000 euros provinents del programa “Esport per prevenir el risc d’exclusió social”, finançat per la Diputació de Barcelona. Els ajuts cobriran part de les tarifes de les activitats esportives, i els beneficiaris hauran d’assumir la diferència entre el cost total de l’activitat i l’ajut atorgat.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 28 de novembre de 2020 a través de la seu electrònica, o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Per fer tràmits físics a l’Ajuntament cal demanar cita prèvia trucant al 93 825 00 33 o enviant un Whatsapp al 692 82 08 97. 

Es poden consultar les bases de la convocatòria aquí i el formulari de sol·licitud aquí