Pluja de medalles pels joves de l’Escola d’Esquí de Muntanya dels Mountain Runners a Sierra Nevada

Els nois i noies de l'entitat berguedana han aconseguit 12 medalles en les modalitats esprint i vertical, amb una selecció catalana que ha dominat la Copa d'Espanya FEDME

14 de desembre del 2020
Actualitzat a les 21:55h
Catalunya domina amb autoritat a Sierra Nevada.
Catalunya domina amb autoritat a Sierra Nevada. | Ton Massagué / FEEC
Pluja de medalles pels joves de l'Escola d'Esquí de Muntanya dels Mountain Runners a Sierra Nevada, Andalusia. Els joves de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà han competit durant aquest cap de setmana amb la Selecció Catalana, que s’ha estrenat amb un domini aclaparador a la Copa d’Espanya FEDME. 

El combinat català ha aconseguit fins a 26 podis del II Trofeo Sabika en les modalitats esprint i vertical, 12 medalles de les quals han estat aconseguides pels nois i noies forjats a l’Escola d’Esquí de Muntanya dels Mountain Runners del Berguedà.

Els olímpics Maria Costa i Ot Ferrer s'han endut el primer triomf de la temporada en categoria junior amb un or per cadascú. Ares Torra i Tomeu Comellas amb les respectives medalles de plata i Martina Gonfaus i Enric Baños amb les de bronze, han ocupat quatre dels sis podis de la categoria.
 

Classificació esprint


Si el paper de la selecció catalana ha estat aclaparador en la prova esprint, la vertical de diumenge ha certificat encara més el domini català en l’esquí de muntanya estatal.

La prova vertical s’ha realitzat sobre un itinerari de 4,57 km i 900+, que ha dut als esquiadors des de Pradollano fins a l’estació superior de l’estació d’esquí, a 2.831m d’altitud.

Maria Costa ha estat la més ràpida en categoria junior, mentre que Ot Ferrer ha ocupat el segon lloc en el podi masculí.

En categoria juvenil, Enric Baños i Tomeu Comellas, primer i tercer respectivament, i Ares Torra i Martina Gonfaus amb un segon i tercer lloc han completat el bon paper dels esquiadors berguedans de l’AE Mountain Runners.
 

Classificacions cronoescalada