L'Agència publica un catàleg per promocionar el turisme al Berguedà durant l'hivern

Es pretén donar impuls a les empreses del territori

14 de desembre del 2020
Activitats d'hivern al Berguedà.
Activitats d'hivern al Berguedà. | ADBerguedà
L'Agència de Desenvolupament del Berguedà ha elaborat un catàleg que aglutina activitats d'hivern per fer amb guia al Berguedà. Aquest catàleg inclou 13 modalitats, 15 empreses de guiatges i 35 activitats i respon a un doble objectiu: valoritzar els serveis de guiatges en el medi natural, tant els focalitzats en el turisme actiu com els mediambientals o divulgatius, i mostrar que el Berguedà és una comarca on s'hi poden realitzar activitats durant tot l'any.

El president de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, Lluís Vall, ha expressat que "el Berguedà és un territori per gaudir-lo tot l'any, l'oferta d'activitats i professionals per dur a terme durant la temporada d'hivern és també ben variada, és important vendre totes les possibilitats de gaudir del Berguedà, és per això que des de l'ADBerguedà creiem oportú d'oferir aquest catàleg amb tota l'oferta agrupada".

Totes les empreses i els guies que apareixen en el catàleg estan localitzats al Berguedà. D'aquesta manera, es pretén donar un impuls a les empreses del territori. A més s'ha confirmat que totes les empreses figuren en el cens d'organitzadors d'activitats físicoesportives en el medi natural de la Generalitat de Catalunya i els guies es troben inclosos en el registre de professionals de l'esport de Catalunya en la disciplina que els pertoca, garantint d'aquesta manera la qualitat i seguretat de les activitats. 

Al principi d'estiu, l'Agència de Desenvolupament del Berguedà ja va elaborar un primer catàleg que aglutinava un seguit d'activitats per fer amb guia al Berguedà.

El catàleg mostra la gran varietat de modalitats que el Berguedà permet desenvolupar: alpinisme, astronomia, bany de bosc, escalada i ferrades, espeleologia, esquí, marxa nòrdica, orientació, parapent, pònting, raquetes de neu, segway i senderisme.

El catàleg es distribuirà digitalment en format PDF a tots els establiments d'allotjament de la comarca, a les oficines de turisme del Berguedà i d'altres territoris així com a diverses webs.