L'equip de CiU a Guardiola es planteja combinar «il·lusió, rauxa, seny i l'experiència»

Josep Lara presenta les persones que l'acompanyaran a la llista en un acte acompanyat per Montserrat Ribera

Redacció
05 de maig del 2015
Actualitzat a les 14:11h
El candidat de CiU a Guardiola de Berguedà, Josep Lara, i el seu equip
El candidat de CiU a Guardiola de Berguedà, Josep Lara, i el seu equip | CiU de Guardiola

El grup de Convergència i Unió (CiU) de Guardiola de Berguedà ha realitzat aquest diumenge la presentació oficial de l'actual candidat a l'alcaldia i fins ara tinent d'alcalde, Josep Lara, així com del seu equip format per Boris Lapuerta, Marc Calmet, Joana Freixa, Alba Noguera, Ana Morillas, José Corominas, Ahlam Koubaáh, Laura Tristante i Montserrat Ribera.

L'acte ha estat a la plaça de l'Ajuntament, en en qual l'alcadessa i diputada Ribera ha donat via lliure a Lara, després de remarcar alguns dels aspectes que, durant la seva trajectòria al municiopi, ha pogut tirar endavant malgrat la flagrant crisi econòmica que ha afectat ciutadans, però també institucions. En el seu discurs, Ribera també ha volgut agrair el suport i recolzament de tots els guardiolencs durant el seu període al capdavant de l'Ajuntament. 

Per la seva part, Lara ha presentat una candidatura formada per “persones d'edats diverses” i que combins la “il·lusió, la rauxa i l'empenta” dels més joves, amb el “seny i l'experiència” de les persones de més edat. En aquest sentit, ha afirmat que vol ser un alcalde “humil i proper” amb els ciutadans de Guardiola, així com també “exigent, compromès i lluitador” davant de les necessitats del poble.

A més, entres les propostes que inclou Lara al seu programa electoral destaca obrir el centre de dia, crear vigilants mancomunats amb altres municipis, i la figura del regidor de guàrdia i del síndic municipal de greuges, entre d'altres.

Trobades amb la gent del poble

L'equip de Convergència i Unió ha començat a realitzar tot un seguit de trobades amb diversos veïns i associacions del municipi per escoltar i recollir les seves queixes, suggeriments i opinions. Segons Lara, “és molt important saber què pensa la gent”, ja que només així s'hi podrà trobar una solució. Per aquest motiu, una de les seves prioritats de campanya està essent anar barri per barri, i entitat per entitat, per tal de copsar totes les inquietuds.

De fet, el partit ja s'ha reunit amb els veïns del barri de Reboll i del Bastareny i, durant les properes setmanes, ha explicat, també ho farà amb els del barri de l'Estació, el carrer Comerç, Indústria, de Ribes, el Camí Ral i el Collet. De la mateixa manera, CiU es proposa realitzar una trobada amb els joves, una altra amb la gent del Casal d'Avis, i diferents amb restauradors, entitats i comerciants.