Esports

La Sant Silvestre de Berga canvia de format per la Covid i anima a escollir circuit propi per acabar l'any corrent

Cada participant podrà realitzar l’aportació voluntària que desitgi i la recaptació obtinguda es destinarà íntegrament a l’entitat Càritas Parroquial de Berga

per Pilar Màrquez Ambròs , Berga, 11 de desembre de 2020 a les 17:18 |
La cursa de Sant Silvestre de Berga (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
La tradició de la Cursa de Sant Silvestre de Berga perviu, tot i les restriccions de la Covid-19. Ara bé, l'esdeveniment s'adapta i canvia de format. Enguany, no es repetiran les imatges de milers de persones corrent alhora per acomiadar l'any corrent. La prova organitzada pel Club Atlètic Berga i l’Ajuntament de Berga proposa completar una distància de 5 quilòmetres realitzant el circuit que esculli cada corredor o corredora en un repte que es podrà realitzar del 19 al 28 de desembre.

Per participar-hi caldrà adquirir el dorsal a les botigues d’esports i els centres esportius de la ciutat. Cada participant podrà realitzar l’aportació voluntària que desitgi i la recaptació obtinguda es destinarà íntegrament a l’entitat Càritas Parroquial de Berga.


Adquisició del dorsal

Els dorsals es podran obtenir a les botigues i centres esportius següents: La Samarretta, InterSport Serramartí, Serra Sports, La Creativa, Ríos Running Berga, Centre Esportiu Municipal El Tossalet, Centre Esportiu i d’Estètica Corporal (CEEC), Berga Resort, Crossfit Berga, Paleo Berguedà i Padel Indoor Berguedà. Els establiments i centres esportius esmentats disposaran d’una guardiola solidària per poder fer l’aportació econòmica que decideixin les persones participants.


La Sant Silvestre a les xarxes socials

La Cursa de Sant Silvestre de 2020 no serà multitudinària, però sí que vol tenir presència i notorietat a l'entorn digital. En aquest sentit, l'organització convida les persones participants a compartir fotografies a les seves xarxes socials per donar visibilitat a l'edició d'enguany. Per exemple, es poden publicar fotografies dels dorsals i les persones participants, així com del temps realitzat a l'hora de completar el circuit, de la disfressa i els complements que utilitzen habitualment els i les participants, dels indrets i paisatges del recorregut escollit per cada corredor o corredora i fotografies de qualsevol altra proposta original i divertida relacionada amb la prova esportiva.

Les publicacions realitzades a Facebook, Twitter o Instagram han d’anar acompanyades de l’etiqueta #SantSilvestreBerga i també cal anomenar els perfils @santsilvestre.berga, @clubatleticberga i @AjuntamentBerga.

 

Participació