Ple del Consell

El Consell aprova l’acceptació de delegació de competències de la depuradora de Vilada

Al gener se signarà el conveni amb l'Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per redactar l'estudi i el projecte constructiu de la futura instal·lació

per Pilar Màrquez Ambròs, Berga | 10 de desembre de 2020 a les 17:06 |
El ple telemàtic de desembre del Consell Comarcal del Berguedà.
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple del Consell Comarcal del Berguedà ha aprovat l'acceptació de delegació de competències de l’Estació de la Depuradora d'Aigües Residuals de Vilada. Així doncs, al gener se signarà el conveni amb l'Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per redactar l'estudi i el projecte constructiu de la futura instal·lació de Vilada.

El ple també ha aprovat la pròrroga per un any més del contracte d'Aquambiente per la gestió de les Estacions Depuradores d'Aigües Residuals (EDAR).


A més a més, el plenari ha donat llum verda a dues mocions: una de CCOO en relació per la ventilació a les aules i altres espais dels centres educatius per part del Departament d’Ensenyament com a mesura per evitar la transmissió de la Covid-19; i l'altra, una proposta de suport del món local al teixit esportiu de la comarca davant l'aturada obligada de la seva activitat.

En la sessió ordinària del ple del Consell Comarcal del Berguedà del dimecres 9 de desembre també s'ha aprovat la pèrdua de la condició de conseller comarcal Jordi Sabata i l'aprovació del tràmit per demanar les credencials per a Ariadna Herrada. Així mateix, el conseller comarcal d'ERC Josep Subirana ha anunciat la seva renúncia per dedicar-se a l'Associació de Municipis per l'Energia Pública (AMEP) després d'expressar el seu descontentament amb les polítiques de sostenibilitat de l'ens comarcal. Recupera aquí el plenari de desembre al complet: 


 

Participació