Suspenen les representacions del Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet per la pandèmia

L'Agrupació Teatral Amics del Romea ha anunciat que cancel·la l'activitat per "la impossibilitat de poder garantir les mesures de seguretat"

10 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:27h
Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet (arxiu).
Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet (arxiu). | Amics del Romea
La Pobla de Lillet no tindrà enguany el seu emblemàtic Pessebre Vivent. Així ho ha confirmat aquesta setmana l'Agrupació Teatral Amics del Romea, que ha decidit cancel·lar les representacions d'aquest any a causa de la situació actual de la pandèmia del coronavirus Covid-19. 

L'Agrupació assegura que cancel·la les representacions del Pessebre Vivent d'enguany "donades les circumstàncies provades per la pandèmia de la Covid-19", i davant "la impossibilitat de poder garantir les mesures de seguretat". 

Un miler de persones d'assistència

El Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet és una tradició amb 25 anys d'història, organitzada per l'Agrupació Teatral Amics del Romea. L'esdeveniment aconsegueix cada any una assistència de prop d'un miler de persones durant els dies de representació.

Es caracteritza per un ambient únic i una curada ambientació i, sobretot, il·luminació, que trasllada els visitants a una època passada, i els descobreix oficis antics. A més, també s'aprofita com a oferta turística al poble durant els dies de Nadal.