Pau Llorens, campió d’Espanya de curses d’orientació en llarga distància

El casserrenc ha aconseguit dues medalles més de la categoria elit: la plata en l'sprint i el bronze a mitja distància

07 de desembre del 2020
Actualitzat a les 17:49h
El casserrenc Pau Llorens guanya tres medalles als estatals d'orientació.
El casserrenc Pau Llorens guanya tres medalles als estatals d'orientació. | COB
L'esportista del Club d'Orientació del Berguedà, Pau Llorens, s'ha proclamat campió d'Espanya de llarga distància dels campionats estatals de curses d'orientació, que han tingut lloc, durant aquests dies, a les localitats de Jerez de los Caballeros, Salvaleón i Barcarrota (Extremadura), organitzats pel Club Alcor Extremadura.

Llorens també ha aconseguit pujar el podi en l'sprint amb una medalla de plata i a mitja distancia amb un bronze en la categoria elit.

El casserrenc s'ha imposat en llarga distància amb un temps d'1 hora 17 minuts i 8 segons, per davant del madrileny Álvaro Prieto (1:18:56) i el burgalés Eduardo Gil (1:20:01). Podeu consultar la classificació completa en aquest enllaç.

A l'sprint, ha estat medalla de plata amb un temps d'11 minuts. L'han acompanyat al podi el burgalés Marcos Eduardo (10:30) que s'ha proclamat campió de la prova i el madrileny Álvaro Prieto (11:33). En mitja distància, Llorens ha fet un temps de 35 minuts i 22 segons i ha quedat per darrere del malagueny Javier Ruiz de la Herrán (32:54) i el burgalés Eduardo Gil (34:22). Podeu consultar les classificacions completes en aquest enllaçen aquest altre.

Un altre corredor del COB, Lleí Viles, ha aconseguit un or en mitja distància en la categoria M35A.