Ràdio Gironella es presenta oficialment

Diumenge va oferir el seu primer programa en directe en un acte al Local del Blat

07 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:58h
Presentació de Ràdio Gironella amb l'alcalde David Font i el regidor de Cultura, Lluís Vall.
Presentació de Ràdio Gironella amb l'alcalde David Font i el regidor de Cultura, Lluís Vall. | Ràdio Gironella
Ràdio Gironella s'ha presentat formalment al públic aquest diumenge en un acte al Local del Blat. L'emissora, que ja es pot escoltar per Internet amb web pròpia, a través de www.radiogironella.cat, ha ofert el seu primer programa en directe amb la presència de l'alcalde David Font i el regidor de Cultura, Lluís Vall. 

El projecte va néixer com una idea per acompanyar els vilatans durant el confinament. El seu impulsor Lluís Barniol, propietari del grup Parentesis, va idear una ràdio en línia en podcasts per divulgar continguts sobre la vila per Internet. Ràpidament, va aconseguir més d'una desena col·laboradors i va sumar oients i suports entre els vilatans. "Arran de l'aturada obligada que va suposar el confinament, vaig pensar que estaria bé fer alguna cosa i va sorgir aquesta iniciativa", segons paraules del seu creador. Des d'aleshores, s'ha anat afegint contingut a la proposta. 
 

L'impulsor de Ràdio Gironella, Lluís Barniol. Foto: Ràdio Gironella


Els continguts de l'emissora, que no renuncia a fer el salt a les ones més endavant, podran trobar-se a partir d'ara a l'APP Gironella i en un lloc web propi. També continua activa al web de l'empresa Parentesis i té comptes de Facebook i Instagram. La iniciativa té, des de bon principi, el suport de l'Ajuntament.

"Durant la pandèmia va sorgir la idea de fer ràdio a Gironella i avui la presentem en societat. Una ràdio municipal, via Internet (de moment), que neix amb bons professionals i una programació setmanal fixa", ha elogiat l'alcalde.

La primera tertúlia en directe ha tractat sobre la premsa local amb periodistes veterans de la comarca com Manel Medina, Dolors Clotet i Josep Genescà. 
 
Arxivat a