​El carrer major de Berga s'omplirà d'art i moda dissabte vinent

La margarida és el “fil conductor” d'una festa que comptarà amb regals i activitats per a petits i grans

Redacció
05 de maig del 2015
Actualitzat el 06 de maig a les 10:06h
Angelina Vilella pintant una margarida a l'aparador de Fotografia Luigi
Angelina Vilella pintant una margarida a l'aparador de Fotografia Luigi | Pere Gendrau

Des que es va tirar endavant el nou format de la festa Bergabolet, els comerciants del carrer Ciutat o, com és més popularment conegut, del carrer major de Berga, es van adonar de l'impuls que dóna una jornada així als negocis i van decidir de repetir-ho trimestralment. Ara que ha arribat la primavera, i després de l'experiència de la Ruta del vi calent, l'eix carrer major de Bergacomercial prepara el que s'ha denominat 'Artimoda'. Es durà a terme aquest dissabte, 9 de maig.

 

Angelina Foto: Pere Gendrau

Àngels Pujols, de Magma, ha explicat a NacióBerguedà que 'Artimoda' és el motiu de la festa i agrupa els dos conceptes en què basen la jornada. “Ho hem barrejat perquè no es tracta de fer una desfilada de moda convencional, sinó que la moda la representaran els diversos espectacles que es realitzaran”, ha assenyalat Pujols, tot afegint que “la paraula passi està prohibida perquè no ho concebem així”. En aquest sentit, es comptarà amb la participació de diverses entitats, des de gimnasos i escoles de ball fins al Berga Scooter Club. 

Durant tot el dia, hi haurà diverses activitats al carrer major i voltants. Al matí, estaran més orientades a la canalla. Els nens i nenes podran pintar bambes, vestits, gorres i altres objectes. A la tarda i vespre, s'orientarà més cap al públic adult. El final de festa es farà a la plaça de Sant Pere i comptarà amb la música d'un PD, amb diversos espectacles dels que ja s'hauran fet durant el dia, amb un piscolabis i també amb servei de còctels. 

Pujols també ha explicat que, en clau d'imatge, les “margarides” són “el fil conductor de la festa”. Des del passat cap de setmana, ja se'n poden veure a la majoria d'aparadors del carrer major, pintades per Angelina Vilella. Uns aparadors que s'han intercanviat entre els diversos comerços per transmetre la imatge de canvi i vitalitat de la primavera. D'altra banda, el mateix dia 9, s'instal·laran unes margarides gegants amb uns pètals que donaran dret a regals i descomptes. En total, més de 2.000 obsequis per premiar els que s'hi acostin. 
 

Una margarida gegant a l'aparador de Xauxa Foto: Pere Gendrau



 
Arxivat a