El Consell afavoreix la inserció laboral amb una formació sobre educació emocional

Les persones usuàries del Servei Integral d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció laboral (SIOAS) han realitzat 10 sessions

Redacció
01 de desembre del 2020
Actualitzat a les 18:24h
El SIOAS ha impartit 10 sessions  sobre educació emocional.
El SIOAS ha impartit 10 sessions sobre educació emocional. | CC Berguedà
Una desena de persones es formen en suport emocional per millorar el nivell d’ocupabilitat gràcies al suport del Consell Comarcal del Berguedà. Les persones usuàries del Servei Integral d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció laboral (SIOAS) han participat en la tercera edició formativa sobre educació emocional. Durant les 10 sessions – impartides entre els mesos d’octubre i novembre – s’han realitzat activitats individuals i dinàmiques de grup per seguir aprofundint en la gestió de les emocions i adquirir noves eines i recursos per poder aplicar en el propi procés de recerca de feina.

Aquestes sessions, juntament amb la resta d’accions formatives que es duen a terme per millorar les competències personals, professionals i tècniques de les persones, pretenen contribuir a la millora del seu nivell d’ocupabilitat, un aspecte clau per l’èxit en el procés de recerca de feina. Però no és l’únic. El SIOAS també ofereix un servei de prospecció per localitzar empreses interessades en contractar o bé en oferir un període de practiques laborals.