Es posa en marxa una enquesta per avaluar la Fira de maig

L'Ajuntament de Berga i l'ADBerguedà analitzaran els resultats per incloure millores en les properes edicions

Redacció
04 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:30h
Com ja es va realitzar l'any passat, l'Ajuntament de Berga i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà han posat en marxa una enquesta per valorar la percepció i aquells aspectes més rellevants de la Fira de l'1 de maig que es va portar a terme a la ciutat el passat divendres. 

Es tracta d'una enquesta en què es cataloga la persona en funció de l'edat, el sexe i de la seva procedència, i en què se li pregunten tota una sèrie de qüestions sobre com s'ha assabentat de la fira, si ha realitzat alguna compra, de quin import, si ha trobat alguna oferta, així com també la per què hi ha assistit, si ho ha fet sol o acompanyat, i quin és el sector que li ha suscitat major interès. 

Finalment, també es deixa opinar sobre altres aspectes complementaris com l'aparcament, els accessos, la senyalització, la distribució dels espais, l'horari i la varietat d'oferta; i es demana una valoració global de la fira, al mateix temps que també es pregunta si hi assistirà en properes edicions. De totes aquestes respostes, les dues institucions públiques en valoraran els resultats i inclouran millores o modificacions de cara a la propera edició.

Com a fet complementari, qui respongui l'enquesta i inclogui el seu correu electrònic entrarà en un sorteig de dos sopars a restaurants de l'associació d'Hosteleria i Turisme del Berguedà. En total, es repartiran cinc premis. 
 

Clica aquí per omplir el qüestionari