Residències

El PSC demana a la Generalitat un pla de preservació de les residències públiques

Els socialistes també demanen que mantingui tots els convenis i concerts per totes les places concertades

per Redacció, 1 de desembre de 2020 a les 11:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Federació XI del PSC (Bages, Berguedà i Solsonès) demana a la Generalitat un pla de preservació de les residències públiques de la Catalunya Central, en un comunicat que han emès aquesta setmana. Raonen que, l'escassetat de places públiques fa indispensable garantir la seva continuïtat.

Els socialistes també demanen al Govern que mantingui tots els convenis i concerts per totes les places concertades existents malgrat que en alguna residència hi hagi places no ocupades degut a les afectacions de la covid.


En aquest sentit volen que es comprometi un pla d'ajuts plurianuals, destinats a la remodelació i adaptació de les residències públiques per a poder disposar de nous espais, adaptats a l'actual lluita contra la pandèmia i per a futures situacions de risc. 

Finalment, el PSC demana que es facin liquidacions immediates i puntuals dels compromisos econòmics de la Generalitat amb les residències públiques per evitar afegir danys econòmics, als ja produïts per la pandèmia. 

 

Participació