Creu Roja Berguedà reparteix més de 10.000 euros en premis del Sorteig de l’Or 2020

Berga Comercial i deu entitats esportives s’han implicat en la campanya d'enguany

30 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:48h
Voluntaris de Creu Roja fent un servei (arxiu).
Voluntaris de Creu Roja fent un servei (arxiu). | Creu Roja Berguedà
Creu Roja Berguedà ha repartit la sort en l'edició 2020 del Sorteig de l’Or. L'oficina berguedana de Creu Roja ha venut un total de 130 números premiats per un valor de 75 euros cada butlleta, el que suposa un total de 9.750 euros repartits. També s'han repartit 1.000 euros a 6 socis de l'entitat a través de la campanya telefònica de vendes. A més a més, d'altres punts de venda a la comarca també han repartit butlletes premiades. 

Per la impossibilitat d’organitzar activitats per facilitar la venda de butlletes, sumada a les restriccions de mobilitat i de contactes interpersonals per la pandèmia, Creu Roja Berguedà ha reforçat la campanya amb la iniciativa 'Fes-te fan de les persones que fan que les coses canviïn' per aconseguir vendre com més butlletes millor i a la qual s'han sumat la UBIC-Berga Comercial i 10 entitats esportives de la comarca. 

En total, han participat de la campanya: Berga Comercial, Handbol Berga, l’Associació Esportiva Bàsquet Berga, el Club Orientació Berguedà, Olvan Club Esportiu, el Club Bàsquet Puig-reig, l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, el Club Esquí Berguedà, el Club Esportiu Berga, la Unió Esportiva Avià i el Futbol Sala de Casserres. També han col·laborat a la iniciativa l'escola FEDAC Gironella i l’escola Sant Martí de Puig-reig. 

Creu Roja Berguedà ha volgut agrair en un comunicat la forta implicació de les entitats i clubs "perquè si no hagués estat per ells, amb les condicions especials que vivim aquest any, marcat per la pandèmia de la Covid-19, la venda de butlletes no hagués estat possible i de ben segur, no s’hagués assolit la recaptació aconseguida". Aquest treball en xarxa demostra, una vegada més, "que la suma d’esforços és molt important per aconseguir els objectius", segons han apuntat.