Les 25 propostes del pressupost participatiu de Berga per a l'any 2021

La votació de projectes es farà electrònicament del 30 de novembre al 13 de desembre

27 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:45h
L'Ajuntament de Berga, aquesta mateixa setmana.
L'Ajuntament de Berga, aquesta mateixa setmana. | Pilar Màrquez Ambròs
L'Ajuntament de Berga ja ho té tot a punt per posar en marxa la tercera fase del pressupost participatiu de 2021: el procés de votació de propostes. La segona edició del pressupost participatiu ha rebut un total de 35 propostes formulades per entitats locals i persones a títol individual. D'aquestes, 6 han estat descartades pels serveis municipals perquè no complien els requisits esmentats i 4 han estat agrupades amb altres propostes que compartien característiques similars. Per tant, 25 propostes han estat validades per poder formar part de la fase de votació. Pots consultar-les a continuació: 


Propostes del Pressupost Pa... by Naciodigital


El procés de votació es realitzarà de forma telemàtica mitjançant una aplicació informàtica i també s’habilitaran tres punts de votació electrònica assistida per facilitar el vot a les persones que ho requereixin. El període de votació estarà obert del 30 de novembre al 13 de desembre.

L'Ajuntament de Berga té encara pendent pels propers mesos executar les dues propostes dels pressupostos participatius de 2020: la millora de l'entorn i l'adequació de l'enllumenat del Parc del Lledó. 

Votació electrònica

Les persones majors de 16 anys empadronades a Berga podran emetre el seu vot escollint un màxim de dues propostes. En aquesta ocasió, la votació es portarà a terme electrònicament a través d’un aplicació informàtica, però no serà necessari descarregar-se cap aplicació per formalitzar el vot. Per fer-ho, només caldrà accedir al lloc web https://www.civiciti.com/es/berga i introduir el DNI i la data de naixement. Posteriorment, s'obrirà una finestra on apareixeran totes les propostes finalistes per tal que l’usuari o usuària pugui escollir les que consideri més adequades.

Paral·lelament, s'habilitaran tres punts de votació electrònica assistida. Els emplaçaments, dates i horaris establerts són els següents: Ajuntament de Berga (4 i 11 de desembre, de 9 a 14 h) i mercat setmanal del passeig de la Indústria (12 de desembre, de 10 a 14 h).

Presentació del resultat

El resultat del procés de votació electrònica es donarà a conèixer públicament el 15 de desembre, a dos quarts de 8 del vespre, a l’Ajuntament de Berga. Les propostes que hagin estat més votades, fins a esgotar la partida econòmica de 30.000 euros, s’executaran durant l’any 2021.
Arxivat a