Els Mossos detenen un home després de trobar més de 80 plantes de marihuana en un domicili de Berga

L’home també està acusat d’un delicte de defraudació de fluid elèctric

26 de novembre del 2020
Actualitzat a les 16:26h
Plantes de marihuana localitzades en un habitatge de Berga.
Plantes de marihuana localitzades en un habitatge de Berga. | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres un home, de 27 anys, veí de Berga, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i d'un delicte de defraudació de fluid elèctric. El detingut ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga.

Segons han explicat fonts de la policia catalana, les investigacions van començar a mitjans d’estiu per part de la unitat d’investigació de Berga quan es van assabentar de la possible existència d’una plantació de marihuana en una casa de Berga. Els agents van iniciar una investigació després de detectar diversos indicis que feien pensar que s’hi estava realitzant un cultiu interior de plantes de marihuana.

Després de finalitzar les investigacions, els agents van fer una entrada al domicili i, al seu interior, hi van localitzar 81 plantes de marihuana, 159 plançons i marihuana trinxada, sumant en total més de 15 quilos en brut.

Els agents van detenir un home que tenia cura de les plantes i vivia a l'habitatge com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues. També se'l va acusar d'un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que havia manipulat el subministrament elèctric
 

 
Arxivat a