25-N

VÍDEO Els clubs del Berguedà reivindiquen l'esport femení i animen a trencar els estereotips

Es tracta d'un vídeo del Consell Comarcal i dels clubs esportius en el marc del projecte 'Esport: Igualar x Guanyar' per commemorar el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

per Pilar Màrquez Ambròs, Berga | 25 de novembre de 2020 a les 18:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El Consell Comarcal del Berguedà i els clubs esportius de la comarca han publicat un vídeo on reivindiquen l'esport femení i animen a trencar estereotips. És una iniciativa que han tirat endavant en el marc del projecte Espost: Igualar x Guanyar per commemorar el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. A més a més dels actes programats pel mateix Consell del Berguedà i altres ajuntaments, l'ens comarcal ha volgut presentar aquest document visual que és fruit del treball conjunt entre les conselleries d'Esports i Polítiques d'Igualtat i les entitats esportives de la comarca que participen al projecte. 


El conseller comarcal d'Esports, Abel García, ha apuntat que amb aquesta iniciativa "seguim impulsant accions amb l'objectiu d'esdevenir una societat sense desigualats". El projecte Esport: Igualar x Guanyar es va iniciar el 2019 i és una iniciativa del Consell Comarcal del Berguedà. Té la finalitat d'avançar en la igualtat de gènere en l'esport.

L'objectiu principal és la sensibilització visibilitzant l’esport femení, trencant estereotips i motivant a la tria lliure sense condicionants de gènere perquè "l'esport no té gènere: no hi ha esports de noies ni de nois". 

 

Participació