Joves berguedans obtenen formació en perruqueria i restauració

Són cursos per reforçar l'ocupabilitat de persones joves i no integrades al sistema educatiu

Redacció
24 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:09h
Un dels cursos de l'Agència de Desenvolupament.
Un dels cursos de l'Agència de Desenvolupament. | AdBerguedà
Joves berguedans d'entre 16 i 29 anys participen a l'Agència de Desenvolupament del Berguedà en un projecte per reforçar l'ocupabilitat de les persones joves i no integrades en el sistema educatiu.

Els joves tenen l'objectiu de formar-se com a ajudants de perruqueria per tal de poder seguir creixent en l'àmbit de la imatge personal i adquirir competències que els ajudin a desenvolupar-se al món laboral i en el seu dia a dia. 

El curs compta amb un mòdul de visites a l’entorn productiu de la comarca amb un total de 80 hores i amb 90 hores de pràctiques on els joves podran veure la realitat del sector dia a dia i on podran desenvolupar tots els coneixements i competències adquirides durant les sessions formatives. 

El projecte inclou una segona formació, aquesta del sector de la restauració i l'hostaleria, dedicad a l'hostaleria berguedana, on els joves es formaran en la temàtica de cambrer i cuina amb els coneixements bàsics per poder exercir d'ajudants. També compta amb un mòdul de visites a l’entorn productiu de la comarca amb un total de 80 hores i amb un total de 90 hores de pràctiques.