Gironella reactiva la programació cultural amb el concert de Roger Mas i el Festival Test

El regidor de Cultura, Lluís Vall, ha animat a tothom a gaudir dels espectacles que s'oferiran "i més tenint en compte que els caps de setmana no ens podem moure del municipi"

Pilar Màrquez / Redacció
23 de novembre del 2020
Actualitzat a les 19:28h
El cantautor Roger Mas (arxiu).
El cantautor Roger Mas (arxiu). | Blanca Bay
L'entrada al tram 1 de l'obertura progressiva d’activitats permet l’obertura de teatres amb un 50% de l’aforament i aquest cap de setmana Gironella recupera la programació cultural amb el concert de Roger Mas, dins el VI Festival de Poesia Vila de Gironella, i el Festival TEST, de microteatre.

El regidor de Cultura, Lluís Vall, ha destacat que s'ha demostrat que el sector cultural és segur i que l'oferta cultural no pot parar: "per això animo a que tothom vingui a gaudir dels espectacles i més tenint en compte que els caps de setmana no ens podem moure del municipi", ha apuntat. 

El Local del Blat serà el primer equipament en tornar a obrir les seves portes divendres 27 per acollir el concert de Roger Mas a les 8 del vespre. L'acte és el plat fort de la programació d'aquesta edició del festival, que s'ha vist afectada amb les mesures adoptades pel Govern de la Generalitat per frenar la segona onada de la Covid-19. Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir aquí.

Dissabte el microteatre ocuparà carrers i places amb el Festival Test, de la Xarxa Testimoni Escènic. Els espectadors podran gaudir de 5 obres de microteatre de tots els estils amb una durada d’entre 14 i 20 minuts cada una. El punt de trobada serà a les 17.30h al Local del Blat, i les entrades es poden comprar en aquest enllaç.

La programació d’actes culturals, però, no s’acaba aquí. El proper dilluns 7 de desembre el consistori ha reprogramat el passi de l’obra de teatre El silenci dels telers que s’havia d’estrenar el passat mes de març. L’obra, de la qual l’ajuntament ha actuat com a mecenes, és una producció de la gironellenca Maria Casellas, inspirada en el llibre homònim d’Assumpta Montellà, que explica la vida a les colònies a través de la veu de les dones. Es faran dues sessions, a les 17.30h i a les 20.00h, i les entrades ja estan a la venda.

Arxivat a