L'hospital de Berga informa de cinc morts per Covid-19 en una setmana

Hi ha 22 persones ingressades amb diagnòstic de Covid-19 i s'han registrat 13 altes

20 de novembre del 2020
Actualitzat a les 19:57h
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu).
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
L'Hospital Sant Bernabé de Berga ha hagut de lamentar cinc defuncions per coronavirus els darrers 7 dies, segons ha comunicat el centre aquest divendres en el balanç setmanal. 

Els responsables de l'hospital comarcal han informat que hi ha 22 persones ingressades amb diagnòstic de Covid-19. La xifra és més baixa que la de la setmana passada, ja que llavors hi havia 27 pacients ingressats. Tal com ja va informar la direcció assistencial del centre a aquest diari, hi ha casos durant aquesta segona onada que tenen "un diagnòstic menys agressiu" que a la primavera i pacients que poden tornar a casa en pocs dies. Aquesta setmana s'han pogut donar 13 altes. Això sí, han ingressat 13 nous pacients. 

Pel que fa als professionals sanitaris de l'hospital, el nombre de personal afectat pel virus s'ha incrementat de 8 a 9. 

Des de l'inici de la pandèmia, l'hospital de Berga ha registrat un total de 63 defuncions. Segons dades del CatSalut, la xifra de morts per Covid-19 en general a tota la comarca puja a 177.