Obres

Les obres de modernització del Polígon de la Valldan comportaran talls d’aigua a partir de divendres

Els treballs inclouen la instal·lació d'un nou panell informatiu, el desplegament de la xarxa d’aigua calenta a 80 ºC des de la central de biomassa i la sectorització de la xarxa d’aigua potable

per Redacció, 19 de novembre de 2020 a les 17:31 |
Fotos de les obres de modernització al Polígon de la Valldan. | Serveis Tècnics
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Berga va iniciar les obres de modernització del Polígon Industrial de la Valldan fa un mes i mig, a principis d'octubre. Es tracta d’una sèrie d'actuacions que suposaran una millora important de les infraestructures i els serveis del polígon i formen part del projecte que va obtenir una subvenció d'1 milió d’euros de la Diputació de Barcelona. Les obres també inclouen la instal·lació d'un nou panell informatiu, el desplegament de la xarxa d’aigua calenta a 80 ºC des de la central de biomassa i la sectorització de la xarxa d’aigua potable del polígon. Aquesta última actuació implicarà alguns talls d'aigua planificats les pròximes setmanes al polígon, el primer dels quals serà aquest divendres, 20 de novembre.

A continuació, es detallen els dies, les zones afectades i els horaris orientatius, tot i que s'espera poder restablir el servei abans d'aquesta estimació:


- Divendres, 20 de novembre (7.00 - 15.00 h), per sota del carrer Bernat Sala.

- Divendres, 27 de novembre (7.00 - 19.00 h), del carrer Bernat Sala en amunt.


- Dimecres, 2 de desembre (7.00 - 19.00 h), per sota del carrer Bernat Sala.

- Divendres, 4 de desembre (7.00 - 19.00 h), del carrer Bernat Sala en amunt, llevat d'alguns trams dels camins de Can Ballús i de Sant Bartomeu.

- Dimecres, 9 de desembre (7.00 - 15.00 h), a les cases situades a l'est del polígon com ara Cal Marmi, Cal Ribera o Cal Catafal.

Les obres  tenen per objectiu la reurbanització d'uns 500 m del carrer de Garreta, el vial principal de pujada del Polígon, així com d'uns 250 m del carrer dels Germans Farguell. Les actuacions preveuen la renovació completa del paviment, les voreres, l'aparcament, l'enjardinament i l'arbrat. També es farà la canalització del tub de fibra òptica i s'adequarà un vial per a vianants i bicicletes paral·lel al camí de Garreta. La reurbanització del Camí de Can Ballús, completada la primavera passada, ja formava part del projecte.

 

Participació