El Concert d'Obeses i la Cobla Berga Jove s'ajorna fins al 2021

La formació osonenca dona per acabada la gira dels últims mesos però el concert de Gironella "es reprogramarà quan la situació sigui més favorable" en el marc d'una propera gira

18 de novembre del 2020
Actualitzat el 19 de novembre a la 13:16h
Concert d'Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d'Obeses a l'Atlàntida (arxiu).
Concert d'Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d'Obeses a l'Atlàntida (arxiu). | Joan Parera
El Concert d'Obeses i la Cobla Berga Jove que s'havia de fer a Gironella aquest dissabte, 21 de novembre, s'ajorna fins al 2021. A causa de les mesures de restricció a Catalunya pels espectacles en directe, l'espectacle no es podrà celebrar tal com s'havia previst i en els propers dies es retornarà l'import de les entrades. Des d'ambdues formacions han confirmat que, malgrat que Obeses dona per acabada la gira que portaven fent els últims mesos per diverses poblacions catalanes, el concert de Gironella "es reprogramarà quan la situació sigui més favorable" en el marc d'un proper tour de la popular banda osonenca que capitaneja Arnau Tordera.  

El concert del quartet de música moderna d'Obeses, la Cobla Berga Jove i el Cor d'Obeses ha causat una autèntica sensació en poblacions com Manresa, Girona o Vic. El Teatre L'Atlàntida de la capital osonenca va acollir el darrer concert el passat 23 d'octubre. Aquestes dues formacions van fer una doble actuació el mateix dia, per tal d'acollir tot el públic amb les garanties de seguretat per la Covid-19. La trobada entre la banda osonenca i la formació berguedana fusiona tradició i modernitat i a Vic va oferir versions de peces musicals com La Santa Espina i cançons d'Obeses com Ulleres de lluna, El monstre de l'armari, Ens en sortirem, Invasió terrícola o Ens hem alçat.

El públic també va poder gaudir de La ben plantada, incursió directa d'Obeses al món de la sardana. 
 

Concert d'Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d'Obeses a l'Atlàntida (arxiu). Foto: Joan Parera


Al Berguedà, el concert d'Obeses i la Cobla Berga Jove havia de celebrar-se inicialment el mes d'abril a la ciutat de Berga. Però la pandèmia va obligar a ajornar-lo i no hi va haver acord per reprogramar-lo. Les dificultats logístiques i per trobar una nova data van generar el canvi de localització. Des de l'Ajuntament de Gironella, es va comprovar que el seu pavelló complia amb totes les mesures contra la pandèmia amb una capacitat per a unes 500 persones i es va decidir apostar-hi. La segona onada de la pandèmia ha tornat a crear un obstacle per gaudir de l'espectacle, que formava part de la programació de tardor de la vila, però els promotors esperen que, finalment, se'n pugui gaudir l'any vinent, sempre que llavors la pandèmia ho permeti.  
 
Arxivat a