La Policia Local de Berga interposa 15 denúncies per saltar-se les restriccions de mobilitat

També s'han posat 3 multes per no portar mascareta

16 de novembre del 2020
Actualitzat a les 18:45h
Policia Local de Berga (arxiu).
Policia Local de Berga (arxiu). | Aida Morales
La Policia Local ha interposat 18 denúncies per incomplir les restriccions de mobilitat o bé no fer ús de la mascareta a la ciutat de Berga. Així ho ha explicat aquest dilluns l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, en roda de premsa.

Els agents locals han efectuat 37 serveis ordinaris del 9 al 16 de novembre relacionats amb l'estat d'alarma. De les 18 denúncies interposades per les mesures anticovid, n'hi ha 3 per no fer ús de la mascareta, 14 per incomplir les restriccions de mobilitat relatives al cobrefoc o toc de queda i 1 per no respectar el confinament perimetral del terme municipal dins de l'horari permès per les autoritats governamentals i sanitàries.
 
Aquest passat cap de setmana ha estat el tercer en què s’ha aplicat el confinament perimetral per municipis al conjunt de Catalunya i també s’ha mantingut el toc que queda nocturn, de 22 a 6 hores. A Berga, les tasques de vigilància i els controls s'estan efectuant els últims dies de manera coordinada per la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

Responsabilitat col·lectiva 

L'alcaldessa Montse Venturós, acompanyada del regidor de Drets Socials, Ivan Sànchez, ha destacat la importància de seguir complint les mesures de seguretat previstes i les restriccions de mobilitat per evitar els contagis. "La incidència i el risc de rebrot segueix sent molt elevat i és important seguir totes les mesures de seguretat previstes i de restriccions de mobilitat per evitar contagis", ha insistit Montse Venturós.

"Des d'atenció primària ens demanen que extremem les precaucions i complim totes les restriccions, ja que la situació que s’està vivint a les residències i a l’hospital, reflexa el que passa al carrer i també a l’àmbit privat", ha destacat Sànchez. 

Arxivat a