coronavirus

El govern d'Olvan confia que el consultori de Cal Rosal podrà ubicar-se al Local Social l'any vinent

L'executiu local ha transmès ja la proposta al departament de Salut que "l'ha vist amb molts bons ulls" i començarà a treballar per reformar-lo

per Pilar Màrquez Ambròs , Cal Rosal , 16 de novembre de 2020 a les 11:05 |
Local Social de Cal Rosal. | Aj. Olvan
L'Ajuntament d'Olvan ha demanat a l'Institut Català de la Salut que reobri el consultori de Cal Rosal tancat el 27 d'octubre i ha proposat una nova ubicació que espera que pugui ser efectiva l'any vinent: el Local Social. 

Fonts de l'equip de govern d'Olvan han reivindicat que, des que va tancar-se fa quinze dies, han treballat per recuperar el servei de consultori al nucli de Cal Rosal. Divendres, 13 de novembre, membres del consistori van reunir-se amb els caps territorials de l'Institut Català de la Salut (ICS) i del departament de Salut per visitar l'actual Local Social, i analitzar-ne "la situació, característiques i possibilitats" de què esdevingui el nou Consultori de Cal Rosal. L'Ajuntament d'Olvan s'ha ofert a reformar aquest espai i asseguren que els responsables del departament de Salut "l'han vist amb bons ulls" després de visitar-lo. 


L'executiu local ha avançat que "molt probablement, Cal Rosal podrà veure el seu nou consultori obert l'any vinent, i si tot va bé durant el primer trimestre". De moment, l'arquitecte municipal ja s’ha emplaçat a treballar conjuntament amb Salut per tal de definir les reformes. "Un valor afegit que tindrà el Local Social com a consultori és que ofereix la possibilitat d'atendre testos i persones amb símptomes Covid-19, quelcom que no tots els consultoris de municipis petits poden tenir. És a dir, estem parlant d’un projecte amb capacitat de posar-se a la primera divisió dels consultoris de municipis petits", han argumentat fonts municipals. 

Altres notícies que et poden interessar

 
 

Participació