A LA VORA DEL FOC

Els teus llavis

Il·lustracions: Bet Calderer / Text: Xavier Gonzàlez-Costa
per Xavier Gonzàlez-Costa, 16 de novembre de 2020 a les 10:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Marxo amb el gust dels teus llavis a la boca, i el record del teu cos nu estremint-se de plaer al pensament.

Marxo amb el gust dels teus llavis a la boca, i un somriure idiota que em persegueix des del reflex dels vidres dels aparadors que em retornen a la rutina més cruel.


I camino carrer avall, veient encara els teus pits ingràvids mirant-me als ulls i el teu melic petit inundat de perles de suor com un tresor guardat només per a mi, mentre segueixo paladejant el gust dels teus llavis a la boca.

Els teus llavis a la meva boca, i la meva llengua resseguint-los, entreobrint-los, ficant-s’hi a dins, jugant amb la profunditat incerta que l’acull i la xopa de plaer... Fins que una molèstia entre les dents em torna la consciència.


Porto el gust dels teus llavis a la boca, i un pèl entre les dents de quan tenia els teus llavis a la boca.
 
 
Xavier Gonzàlez-Costa va començar a viatjar als vuit anys acompanyant a Juli Verne i a Tintin. Després, de gran, ha anat a veure si és veritat, cooperant amb la desapareguda organització “Viatgers sense Fronteres" que va presidir des de la seva fundació. És escriptor autodidacta, de formació acadèmica en el món de les ciències. Ha guanyat diversos premis de poesia i de teatre. Com a actor, porta més de vint-i-cinc obres de teatre al sarró del Garrofa, que va interpretar durant vint-i-sis Nadals als Pastorets de Berga.
 
Bet Calderer és una berguedana de Barcelona, artista i grafista. Sortida dels forns de la Facultat de Belles Arts de la capital, se sent orgullosa de poder dir que va començar a treballar al costat Pepe Calvo, amb qui va aprendre l'ofici de donar solucions de disseny gràfic per a empreses com Coca-cola, Santiveri, Martínez-Bimbo, Marcilla, etc. Des de fa quinze anys ha fet de la seva passió, la pintura i el dibuix, el seu modus vivendi. Ha col·laborat amb Ibèrica de danza amb l'escenografia pictórica de l'espectacle “Las estaciones”.

 

Participació