Operatiu policial dels Mossos al carrer dels Àngels de Berga per un delicte contra la salut pública

La policia catalana va tenir indicis del possible delicte de drogues arran d'un avís per violència de gènere que es va produir al mateix domicili la nit de dimecres a dijous

13 de novembre del 2020
Actualitzat a les 15:26h
El Carrer Mare de Déu dels Àngels de Berga, aquest migdia.
El Carrer Mare de Déu dels Àngels de Berga, aquest migdia. | Pilar Màrquez Ambròs
Els Mossos d'Esquadra han realitzat, aquest divendres al matí, un dispositiu policial per un delicte contra la salut pública en un habitatge del número 5 del carrer Mare de Déu dels Àngels de Berga. Segons han informat fonts del cos policial a NacióBerguedà, l'operació s'ha posat en marxa a les 9 del matí i el jutjat de guàrdia de Berga n'ha decretat secret de sumari, motiu pel qual no n'ha transcendit el gruix de detalls. 

La policia catalana va tenir coneixement d'un possible delicte per un avís per violència de gènere que es va produir al mateix domicili la nit de dimecres a dijous. L'incident va acabar amb dos detinguts i es va detectar la presència de drogues. L'operatiu per un delicte contra la salut pública que se n'ha derivat ha estat en marxa bona part del matí.  "Els agents han fet una espera davant d'aquest habitatge perquè ningú pogués accedir-hi fins que no tinguessin l'autorització d'accés del jutjat", han explicat les fonts policials. Finalment, un cop obtinguda l'ordre, han procedit a l'escorcoll i confiscació de material. 

Testimonis dels veïns han explicat a aquest diari que de l'edifici se n'han endut diversos ventiladors i assecadors, així com altres estris que farien pensar en, com a mínim, el cultiu de marihuana o similar.