25-N

El Consell del Berguedà organitza xerrades i tallers d’autodefensa online contra les violències masclistes

Les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia

per Pilar Màrquez Ambròs , Berga, 12 de novembre de 2020 a les 12:35 |
Cartell en una manifestació feminista (arxiu). | Adrià Costa
El Consell Comarcal del berguedà organitza xerrades i tallers d'autodefensa online per commemorar del Dia Internacional contra les violències masclistes que tindrà lloc el proper 25 de novembre.

El dilluns 23 de novembre, el Consell organitza la xerrada 'Parlem i actuem contra les violències sexuals' a les 18 hores, a càrrec de Montse Pineda, coordinadora de Incidència Política, Creación Positiva. El dijous 26, serà el torn per l'activitat 'Les violències sexuals a l'espai públic i els espais d'oci, parlem?', a càrrec Maria González, psicòloga i responsable del projecte Fem-nos la nit!, també a les 18 hores. Finalment, el 30 de novembre, hi haurà la xerrada 'Volem parlar de violències sexuals i mitjans de comunicació', que anirà a càrrec de Ana Burgos García, antropòloga, periodista i coordinadora de l'Observatori Noctàmbul@, a les 18.30 hores. Les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia clicant a l'enllaç www.bergueda.cat/25n2020.


Pel 17 i 24 de novembre i 1 de desembre, el Consell ha organitzat un taller d’autodefensa online, amb Karin Konclé. L'activitat també és gratuïta i cal inscripció prèvia.

A més de les activitats organitzades pel Consell Comarcal del Berguedà, diversos municipis també organitzen actes al voltant del Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones.

 

Participació