La cavalcada de reis de Gironella evitarà la tradicional arribada pel riu i centrarà el recorregut en carrers i places

L'Ajuntament de Gironella i la comissió de reis adaptaran el seguici a la Covid-19

11 de novembre del 2020
Actualitzat a les 20:08h
Dies abans de la cavalcada es publicarà el recorregut.
Dies abans de la cavalcada es publicarà el recorregut. | Aj. Gironella
L'Ajuntament de Gironella i la comissió de reis han anunciat aquesta tarda que enguany la cavalcada de reis al municipi es farà adaptada a la Covid-19. Es modificarà el recorregut per evitar les aglomeracions de persones a la vora del riu Llobregat, però "se seguirà fent arribar la il·lusió als infants de la vila la nit més màgica de l'any".

Per tal de complir amb les mesures de seguretat i minimitzar la propagació i els possibles contagis, Ses Majestats els Reis d'Orient no podran fer l'arribada pel riu, sinó que es farà una cavalcada centrada en arribar a una majoria de carrers i places del municipi amb les carrosses reials.

Segons l'organització, "petits i grans podran gaudir així de la cavalcada des dels balcons, portals, o desplaçant-se a carrers molt pròxims, evitant les aglomeracions".

El consistori i la comissió de reis demanen responsabilitat el dia de la cavalcada, evitant al màxim desplaçar-se al carrer per veure-la, i sempre que sigui possible, se’n gaudeixi des de les finestres i balcons. La comissió publicarà el recorregut de la cavalcada a principis de gener a les xarxes socials de l’Ajuntament i a les cartelleres municipals.

Arxivat a