L’Ajuntament de Berga obre un canal de difusió i consulta per a joves a través de WhatsApp

El servei anomenat Canal Berga Jove oferirà informació sobre accions, campanyes i esdeveniments rellevants per a la població d’entre 12 i 34 anys i permetrà fer consultes

Redacció
11 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:28h
Aplicació mòbil de WhatsApp.
Aplicació mòbil de WhatsApp. | EP
L'Ajuntament de Berga ha creat un canal de comunicació per a joves a través del servei de missatgeria instantània WhatsApp. La iniciativa impulsada per l'Àrea de Joventut pretén solucionar una de les mancances detectades en la diagnosi del Pla Local d'Adolescència i Joventut 2020-2024. En concret, les enquestes i entrevistes efectuades posaven de manifest la manca d'informació i continguts adreçats especialment al jovent als canals de comunicació habituals del consistori berguedà.

El servei anomenat Canal Berga Jove oferirà informació sobre accions, campanyes i esdeveniments rellevants per a la població d'entre 12 i 34 anys.

Característiques del Canal Berga Jove

El nou canal de comunicació per a joves té tres vessants. En primer lloc, el canal funcionarà com a llista de difusió, ja que permet que un únic emissor pugui enviar missatges o arxius multimèdia a diversos contactes alhora de forma unidireccional. El missatge enviat per l'emissor (Berga Jove) apareixerà com a missatge o conversa individual a cadascun del contactes inclosos en la llista de difusió.

En segon lloc, el canal s'utilitzarà per difondre activitats o esdeveniments puntuals organitzats per les entitats i associacions. No és canal per donar a conèixer l'activitat diària de les entitats, sinó que es promouran els esdeveniments d'interès general impulsats per les associacions. Les entitats i associacions interessades poden fer arribar els cartells de les propostes lúdiques, culturals, esportives i/o festives al número de telèfon mòbil associat al Canal Berga Jove (667 840 303).

En tercer lloc, el servei també esdevindrà un canal de comunicació directa i personal amb l'àrea de Joventut. Les persones que vulguin contactar-hi podran enviar missatges de WhatsApp en qualsevol moment. L'horari establert per respondre les consultes rebudes serà de dilluns a divendres, de 8 a 15 h. Els missatges rebuts fora d'aquest horari es respondran el següent dia laborable de l'àrea. No s'atendran trucades telefòniques.

Accés al canal d'informació per a joves

Les persones interessades en rebre informació del Canal Berga Jove hauran de donar-se d'alta del servei per poder ser incloses en la llista de difusió. Per fer-ho, caldrà omplir un formulari d'inscripció disponible en aquest enllaç web. En el cas de les persones menors de 14 anys, es requerirà el consentiment explícit del pare, mare i/o tutor/a legal. Un cop registrada la sol·licitud, Berga Jove enviarà un missatge de confirmació d'alta del servei per poder rebre informacions periòdiques. Posteriorment, caldrà guardar el número de telèfon 667 840 303 a l'agenda de contactes del dispositiu mòbil amb el nom Berga Jove. Per deixar de rebre informació, només serà necessari enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula "BAIXA" i el contacte serà eliminat de la llista de difusió.
Arxivat a