Oriol Ortega serà el nou secretari de política municipal d'Esquerra Berga

Pren aquesta responsabilitat després de la renúncia de Mònica Duran

10 de novembre del 2020
Actualitzat a les 19:57h
Oriol Ortega, secretari d'organització i nou secretari de política municipal d'Esquerra Berga.
Oriol Ortega, secretari d'organització i nou secretari de política municipal d'Esquerra Berga. | Cedida
L'executiva d'Esquerra Berga ha oficialitzat el relleu al capdavant de la secretaria de política municipal del partit després que Mònica Duran hagi renunciat al càrrec per motius personals.
Des d'aquesta setmana, aquesta responsabilitat l'ocuparà Oriol Ortega que, alhora, també és secretari d'organització de l'executiva local. L'executiva republicana a la ciutat ha volgut agrair en un comunicat la feina feta per Mònica Duran. 

Oriol Ortega i la resta de l’equip, han assegurat, entomen "l'encàrrec de treballar per generar propostes ambicioses i realistes per a la ciutat". El president de la secció local d'Esquerra Republicana a Berga és Marc Pons des del nomenament de la nova executiva el passat mes de febrer.

Concretament, Oriol Ortega ha afirmat que "cal treballar per donar contingut ideològic en l'acció dels republicans en la seva actuació al consistori i treballar, des de ja per construir un bon projecte de cara a les properes eleccions municipals". 

L'equip de govern de la CUP de Berga i ERC van prendre fa quinze dies la decisió de governar en coalició el que resta aquest mandat, un pacte que han d'acabar de lligar, però pel qual volen "consolidar canvis estratègics de ciutat en clau d'esquerres, amb un consens més ampli i amb una majoria clara treballant en pro del bon funcionament de la ciutat", segons van afirmar conjuntament el passat 22 d'octubre. Els regidors republicans al consistori són Ramon Camps i Dolors Tous. 
Arxivat a