Gironella posa agents de salut al carrer per conscienciar sobre la Covid-19

L'ajuntament engega, en paral·lel, una campanya de sensibilització a les xarxes amb vídeos curts de professionals i periodistes de TV3

Pilar Màrquez / Redacció
10 de novembre del 2020
Actualitzat a les 14:30h
Agents de Salut al carrer, a Gironella.
Agents de Salut al carrer, a Gironella. | Aj. Gironella
Gironella posarà en marxa aquesta setmana un grup d'agents de salut, format per membres de Creu Roja Berguedà i voluntaris del municipi, per informar a la ciutadania sobre les restriccions de la Covid-19 als punts més concorreguts del municipi. L'ajuntament també engega una campanya de sensibilització a les xarxes socials amb vídeos sobre les mesures de prevenció que han comptat amb la col·laboració de periodistes de TV3. 

La regidora de Salut, Teresa Terricabres, ha explicat que la iniciativa dels agents de salut neix de la necessitat de conscienciar a la població d’una manera més directe, i poder tenir controlats els punts més concorreguts. Membres de Creu Roja i voluntaris participaran a la iniciativa. Aquests actuaran com a agents cívics, informant sobre la normativa i les possibles infraccions d’aquesta. "Tots els membres que en formen part rebran una formació per part de Creu Roja Berguedà", ha afegit Terricabres.

Per complementar-ho, l'Ajuntament inicia aquest dimarts una campanya de conscienciació sobre l’ús de mascareta, la desinfecció i neteja de mans i la distància de seguretat amb la publicació de vídeos a les xarxes socials del municipi. Els vídeos han estat elaborats per professionals i periodistes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, com ara Dani Ramírez, meteoròleg, o Marta Bosch, presentadora de la secció d’esports. 

Arxivat a