coronavirus

L'Hotel d'Entitats de Berga acull les proves PCR

L'objectiu del canvi d'ubicació de les proves amb cita prèvia és descongestionar l'ambulatori

per Pilar Màrquez Ambròs , Berga, 9 de novembre de 2020 a les 21:00 |
Hotel d'Entitats de Berga. | Google Maps
L'Hotel d'Entitats de Berga acull des d'aquesta setmana les proves PCR amb cita prèvia. L'Ajuntament de Berga va oferir al CAP Berguedà el mes d'octubre la possibilitat de traslladar la realització de les proves PCR a l'Hotel d’Entitats per descongestionar l'ambulatori, i ara aquestes ja s'han començat a fer a l'antic centre cívic de dilluns a divendres, de dos quarts de 9 del matí a 1 del migdia. Així ho ha informat aquest dilluns el regidor de Drets Socials, Ivan Sànchez, en roda de premsa. 

Ivan Sànchez ha explicat que l'Hotel d'Entitats compta actualment amb dos accessos per  seguretat. L'accés principal s'utilitza per entrar a la sala principal de la planta baixa on es realitza la campanya de vacunació de la grip. Aquest accés també el fan servir els usuaris i usuàries del Centre Obert i el Punt Òmnia. D’altra banda, s'ha habilitat un accés a la part posterior de l’edifici per a les persones que han de sotmetre’s a una prova PCR prèvia indicació del CAP Berguedà. Aquestes proves es fan a la sala polivalent situada a la planta superior de l'edifici i només es realitzen a persones que han estat en contacte amb casos positius per Covid-19.


En canvi, les persones que presentin simptomatologia compatible amb la malaltia, han d’adreçar-se a l’ambulatori perquè puguin ser diagnosticades i realitzar-se la prova, si s'escau.

Altres notícies que et poden interessar







 

Participació