Les famílies de Puig-reig disposaran de fins a 30 euros en vals per comprar al comerç local

El ple ha aprovat destinar 53.760 euros per a aquesta línia d'ajuts pensada a favor de les famílies i els comerços del municipi

06 de novembre del 2020
Actualitzat a les 20:56h
Vals de compra de la nova línia d'ajuts de Puig-reig.
Vals de compra de la nova línia d'ajuts de Puig-reig. | Aj. Puig-reig
L'Ajuntament de Puig-reig ha aprovat al ple ordinari de novembre, per unanimitat, destinar 53.760 euros a una línia d'ajuts locals per a les famílies i comerços. Amb aquest projecte cada família rebrà 6 vals nominatius de 5 euros cadascun, un total de 30 euros que cada família podrà gastar a qualsevol dels establiments adherits a la campanya. L'objectiu de la iniciativa és dinamitzar l’economia del poble i fomentar el comerç de proximitat.  

Per tal d’accedir a la subvenció les famílies només hauran d'omplir una sol·licitud que se’ls facilitarà el dia que vagin a recollir els vals a l’Ajuntament de Puig-reig o bé que podran descarregar a través del web municipal i portar omplerta de casa. 

Aquesta campanya es porta a terme conjuntament amb la Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig (UBIC), que s’encarregarà de gestionar les sol·licituds dels establiments que s’hi vulguin adherir. La campanya tindrà una validesa d'un mes a partir de l'endemà a la publicació de la convocatòria. La proposta, que feia setmanes que es treballava, ha fet que Puig-reig no participi a la campanya de vals-regal que proposa el Consell Comarcal del Berguedà, ja que aquesta iniciativa és en la mateixa línia i fa més temps que era sobre la taula.

Tal com ha explicat l'alcalde Josep Maria Altarriba al plenari, la convocatòria s'obrirà un cop la situació sanitària ho permeti, però l'equip de govern confia que sigui abans de Nadal per tal de poder afavorir al petit comerç del municipi.

Puig-reig haurà invertit a finals d'any un total de 200.000 euros pel Pla de Xoc contra la Covid-19. En aquest sentit, el consistori va repartir ja uns 75.000 euros en ajuts directes als autònoms i petites empreses afectades per la crisi. 



 
Arxivat a