Esports

Els Mountain Runners, premiats als Guardons de l'Esport per la projecció exterior de l'escola d'skimo

Els joves Maria Costa, Ares Torra i Ot Ferrer, que van aconseguir cinc medalles als Jocs Olímpics de la Joventut a Lausana 2020, han donat una nova alegria al club

per Pilar Màrquez Ambròs, Berga | 29 d'octubre de 2020 a les 21:06 |
La cerimònia d'entrega de premis ha destacat la projecció internacional de l'equip d'skimo. | Mountain Runners
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'escola d'esquí de muntanya (skimo) dels Mountain Runners del Berguedà ha estat premiada als Guardons de l'Esport 2020 per la projecció internacional aconseguida pels medallistes olímpics Maria Costa, Ares Torra i Ot Ferrer, amb cinc medalles als Jocs Olímpics de la Joventut a Lausana 2020. Aquests joves esportistes han donat, doncs, una nova alegria al club.
 
Amb aquest nou reconeixement, fons de l'entitat han volgut fer valdre l'aposta per la formació d'esquí de muntanya per a infants i joves un cop rebut el recone. "El dia d'avui, l'escola disposa d'un equip de monitors especialitzats en esquí de muntanya i també compta la col·laboració de guies de muntanya, tècnics d'esquí alpí o d’esquí de fons, a fi de donar uns coneixements tan amplis com sigui possible a aquests joves apassionats de l'skimo, i transmetre'ls els valors d’aquest esport hivernal", han afirmat en un comunicat. Actualment formen part de l'Escola d'Esquí de Muntanya dels Mountain Runners del Berguedà una trentena de nois i noies.

 
La Fundació Privada Catalana per a l’Esport ha celebrat aquest dijous la 4a edició dels seus guardons en reconeixement "a aquelles persones, entitats i projectes del món de l'esport o l'activitat física que, tant a través de la seva acció directa, com gràcies a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat".
 

Monitors de l'escola d'skimo han recollit el premi. Foto: Mountain Runners


Els guardons consten de cinc categories diferents: educació i esport de lleure, foment i difusió dels hàbits i valors de l’esport, igualtat d’oportunitats, patrocini i mecenatge i esport català al món. És en aquesta darrera categoria que l'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà ha estat guardonada. 

L'entrega de premis s'ha celebrat aquest dijous a dos quarts de 8 de la tarda a través de 
www.guardons.cat/acte2020

 

Participació