coronavirus

Berga planteja derivar les proves PCR a l'hotel d'entitats per alleugerir les cues al CAP

La direcció de l'ambulatori ha sol·licitat a l'Ajuntament que els faciliti carpes de les fires per aixoplugar els usuaris durant les llargues esperes en cas d'inclemència meteorològica

per Pilar Màrquez Ambròs , Berga, 26 d'octubre de 2020 a les 13:16 |
Cua d'espera a l'exterior de l'ambulatori de Berga, aquest migdia. | Pilar Màrquez Ambròs
L'Ajuntament de Berga es planteja derivar les proves PCR de la Covid-19 a l'hotel d'entitats per evitar les llargues cues que actualment es formen a l'entrada de l'ambulatori. Així ho ha explicat el regidor de Drets Socials, Ivan Sànchez, aquest dilluns en una compareixença de premsa. 

El regidor Sànchez ha concretat que les llargues esperes són fruit "d'una acumulació d'afectacions quotidianes i persones que hi acudeixen per fer-se la prova PCR pel coronavirus". A hores d'ara, l'hotel d'entitats ja acull les vacunacions de la grip, tal com va anunciar fa una setmana el Departament de Salut. I la proposta de l'Ajuntament de Berga és que aviat puguin fer-s'hi part de les proves PCR per descongestionar l'ambulatori. 


En paral·lel, la direcció del CAP Berguedà ha sol·licitat a l'Ajuntament de Berga que els faciliti les carpes que es fan servir durant les fires per fer d'aixopluc als usuaris, en cas d'inclemències meteorològiques. Les cues se sovintegen molts matins perquè els usuaris de l'ambulatori esperen el seu torn a les portes del CAP Berguedà per tal de complir amb les mesures de seguretat de la pandèmia i davant de l'elevada assistència de persones al centre. L'àrea d'Urbanisme, que encapçala el regidor Aleix Serra, està treballant en la petició per instal·lar carpes en aquest punt.

Altres notícies que et poden interessar


 

Arxivat a:
Societat, CAP, Berga, coronavirus
Participació