L'ensurt per un boletaire perdut a Castellar de n'Hug mobilitza 9 dotacions dels Bombers

L'home de 51 anys ha estat trobat sa i estalvi, però molt cansat, a prop de les Rovires Negres

23 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 21:20h
Helicòpter dels Bombers durant un rescat.
Helicòpter dels Bombers durant un rescat. | Bombers
Bombers de la Generalitat han activat 8 dotacions terrestres i un helicòpter, aquest divendres a la tarda, quan s'ha rebut l'avís d'un boletaire que s'ha perdut al bosc, al terme municipal de Castellar de n'Hug.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 15.29 hores. Segons han explicat fonts de Bombers a NacióBerguedà, el boletaire perdut era un home de 51 anys. Ha estat trobat sa i estalvi a les 17.34 hores. Un home que caminava per la zona l'ha localitzat a prop de les Rovires Negres i ha avisat als serveis d'emergència, ja que el boletaire estava molt cansat. 

Les alarmes han saltat quan la persona que l'acompanyava, i amb qui havia quedat en un punt concret a les 12.30 hores, ha advertit als serveis d'emergència que feia hores que no en sabia res. Els Bombers han acudit al lloc dels fets amb mitjans terrestres i un helicòpter; i quan passava l'estona i no el trobaven, han activat més dotacions. Un cop localitzat, després de dues hores de recerca, ha estat atès pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).