Masella lamenta la troballa de material «perdut» al Cadí-Moixeró i ho atribueix als estralls del Gloria

Els responsables es comprometen a reforçar "els protocols de recollida de residus"

23 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 19:43h
Restes de lones de plàstic, a la Pleta del Xai (arxiu).
Restes de lones de plàstic, a la Pleta del Xai (arxiu). | Cedida
L'estació d'esquí de Masella ha lamentat en un missatge a les xarxes socials, aquest divendres, la troballa de material de pistes "perdut" al Parc Natural Cadí-Moixeró i ho ha atribuït als efectes del temporal Gloria, que "va provocar moltes destrosses a l'estació i vam perdre material". Així mateix, els responsables de Masella s'han compromès a reforçar "els protocols de recollida de residus". 
 
El Grup de Defensa de la Natura va denunciar dimarts passat l'acumulació de deixalles voluminoses provinents de l'estació d'esquí la Masella a la Pleta dels Xais, al bell mig del Parc Natural del Cadí Moixeró. Es tracta d'unes lones de gran format on es podia llegir el nom de l'estació. Els ecologistes van encarregar-se de la seva retirada i de dur-les fins a la deixalleria, però van avisar que no ho tornarien a fer i van demanar als responsables de l'estació que no ho tornessin a repetir.

"Amb aquesta acció no pretenem ser els seus escombriaires, sinó donar visibilitat a aquesta problemàtica i que no es torni a repetir. Les deixalles són seves, doncs ells en són els responsables", van assegurar en un comunicat.