Detecten sis casos de coronavirus entre els usuaris de la residència Sant Bernabé de Berga

Dimecres es va realitzar un cribratge massiu mitjançant proves PCR al conjunt de treballadors i residents

23 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:21h
Residència Sant Bernabé (arxiu).
Residència Sant Bernabé (arxiu). | FHSB

L'Equip de Seguiment de Residències del Departament de Salut ha diagnosticat sis usuaris de la residència Sant Bernabé com a positius de coronavirus. Els primers positius es van detectar dimarts i dimecres es va fer un cribratge amb proves PCR entre personal i treballadors de les quals encara s'està pendent dels resultats, segons han confirmat fonts solvents a NacióBerguedà després que ho avancés anit Televisió del Berguedà.

És la primera vegada que hi ha casos de coronavirus en aquest centre des de l'inici de la pandèmia, el passat mes de març.

Davant el nou increment de casos de Covid-19 a les residències del país i els casos detectats al mateix centre, dimecres es va realitzar un cribratge massiu mitjançant proves PCR al conjunt de treballadors i residents. Ja llavors l'equip interdisciplinari de la residència Sant Bernabé va prendre la decisió "de mantenir els residents a la seva habitació i evitar l'ús dels espais comuns, com a prevenció fins a conèixer els resultats de les proves", han assegurat des del centre residencial. Actualment, s'estan aplicant els corresponents protocols d'aïllament.
Arxivat a