El Berguedà té quatre grups escolars confinats

Consulta aquí l'actualització dels centres amb afectats

21 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 20:00h
Institut Serra de Noet, a Berga (arxiu).
Institut Serra de Noet, a Berga (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
Els grups escolars confinats al Berguedà, segons les dades d'Educació, pugen a 4 a tota la comarca. Un grup de l'Institut Pere Fontdevila i un altre de l'Institut Serra de Noet de Berga se sumen a les dues aules en quarantena d'aquesta setmana. L'Escola de Borredà i l'Escola de Santa Eulàlia mantenen una aula confinada en cadascun dels centres. Aquesta xifra de grups enfila la xifra de persones confinades al Berguedà fins a 105. 

 

A l'Institut Pere Fontdevila hi ha 16 persones confinades, 15 alumnes i un professor. En els últims 10 dies, s'han detectat 2 positius per coronavirus, d'1 alumne i 1 docent. El centre té 6 positius acumulats. D'altra banda, l'Institut Serra de Noet de Berga registra 45 persones confinades, 41 alumnes i 4 professors. Així mateix, en els últims 10 dies hi ha hagut 3 positius, que es corresponen a 1 alumne i 2 docents. 

Pel que fa als centres que es va saber dilluns que tenien aules confinades, a l'Escola de Borredà hi ha un total de 27 persones confinades: 23 alumnes, 3 professors i 1 persona del personal extern. En 10 dies hi ha hagut un positiu de coronavirus. A l'Escola Santa Eulàlia de Berga hi ha 17 persones confinades, un total de 16 alumnes i 1 docent. En els últims 10 dies hi ha hagut 1 positiu d'un alumne per la Covid-19 i s'acumulen 5 positius des de l'inici de curs, sempre segons dades del Departament d'Educació.