Bars i restaurants del Berguedà opten pel menjar per emportar i el servei a domicili davant el tancament

L'Agència de Desenvolupament del Berguedà i l'Ajuntament de Gironella habiliten espais als seus webs per consultar en quins establiments es pot fer comanda

16 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 22:17h
Un restaurant al centre de Berga.
Un restaurant al centre de Berga. | Pilar Màrquez Ambròs
Bars i restaurants del Berguedà han optat pel menjar per emportar i el servei a domicili davant el tancament obligat per les noves restriccions del Govern català. Alguns han obert aquest divendres servint des de la porta cafès i esmorzars de bon matí i, més tard, han ofert dinars i sopars, tot i que altres també han decidit no obrir directament. 

Per tal de donar suport a aquests establiments, l'Agència de Desenvolupament del Berguedà ha elaborat un llistat dels establiments que ofereixen menjar per emportar amb cita prèvia i servei de repartiment a domicili, que es pot consultar en aquest enllaç.

L'Ajuntament de Gironella també ha habilitat al seu web un espai amb les cartes i telèfons dels establiments de la vila que ofereixen menjar per emportar. El consistori ha anunciat que col·laboraran amb la restauració fent difusió de la llista i engegant una campanya amb sortejos diaris d'esmorzars i sopars.