Gironella posa a la venda les entrades d'Obeses i la Cobla Berga Jove, el plat estrella de la programació de tardor

Amb el lema "La cultura és segura" el consistori ha reprogramat alguns dels actes culturals que es van suspendre a la primavera a causa de la Covid-19, i n'ha programat de nous

16 d'octubre del 2020
Actualitzat a la 13:10h
Arnau Tordera, líder d'Obeses.
Arnau Tordera, líder d'Obeses. | ACN
El plat estrella de la programació de tardor de Gironella és l’espectacle musical del grup Obeses amb la Cobla Berga Jove, que tindrà lloc el proper 21 de novembre a les 9 del vespre al pavelló municipal. Les gairebé 500 entrades per a l'espectacle s'han posat a la venda aquest dijous. L'aforament de l'esperat concert, que barreja rock i música tradicional, és de menys del 50% de la capacitat del recinte per les mesures anticovid. Aquest espectacle, que ha estat tota una sensació a Catalunya, s'havia programat inicialment a Berga. Tanmateix, la suspensió per la pandèmia i la impossibilitat de trobar una nova data, ho van impedir i va acabar recalant a Gironella. 

Amb el lema "La cultura és segura" el consistori gironellenc ha reprogramat alguns dels actes culturals que es van suspendre a la primavera a causa de la Covid-19, i n'ha programat de nous. Un dels espectacles que ja ha posat també les entrades a la venda és la proposta de circ The Incredible Box, que encetarà la programació cultural dels propers mesos a Gironella el pròxim diumenge 25 d'octubre, al Local del Blat. 

El 20 de novembre, en el marc del programa d'actes de la sisena edició del Festival de Poesia de la Vila de Gironella, el cantautor Roger Mas actuarà al Local del Blat.

A més, un altre dels plats forts de la programació de tardor és l'obra de teatre El Silenci dels Telers, en la que l’Ajuntament hi ha actuat com a mecenes. Així mateix, el programa inclou el concert de la Paula Valls, el proper 8 de novembre al renovat Espai Santa Eulàlia, i el Festival Test, que portarà cinc microespectacles a la vila el 28 de novembre. 

El regidor de Cultura, Lluís Vall, ha explicat que des de l'Ajuntament de Gironella s'ha volgut continuar oferint una programació cultural tot i les limitacions i restriccions, recolzant així un sector que s’ha vist molt afectat per la Covid-19. Vall ha afirmat que tots els actes seguiran les mesures de seguretat i protocols marcats pel Govern de la Generalitat, i serà obligatori l'ús de mascareta a tots els espectacles.

Els espectacles compliran en tots els casos la limitació del 50% de capacitat. "Els espais on es faran espectacles i concerts estan perfectament preparats perquè totes les mesures es puguin complir", ha recalcat Lluís Vall. "El concert d'Obeses i la Cobla Berga Jove semblava una mica més complicat, però encabint-hi unes 470 persones no arribarem a omplir ni el 50% d'aforament del pavelló municipal", ha reiterat. 


Calendari

25 d'octubre. The Incredible Box. Comprar entrades.

8 de novembre. Paula Valls. (properament).

14 i 15 de novembre. El Silenci dels Telers (properament).

20 de novembre. Roger Mas - 6è Festival de Poesia de la vila de Gironella (properament).

21 de novembre. Obeses i Cobla Berga Jove. Comprar entrades.

28 de novembre. Festival TEST. Més informació aquí.
Arxivat a