Berga i Avià organitzen debats sobre polítiques de joventut

En Cercle i NacióBeguedà el munten dissabte 2 de maig a les 18.30, i el Grup de Joves d'Avià, el proper diumenge 10 a les 17.30

Redacció
30 d'abril del 2015
Actualitzat a les 12:21h
Tant Berga com Avià celebraran, durant els propers caps de setmana, debats sobre polítiques de joventut amb els candidats o membres de les llistes dels diferents partits que concorren a les eleccions municipals del 24 de maig. El de Berga, com ja va informar aquest diari, serà el proper dissabte 2 de maig al Bar La Duana. Una primera presa de contacte del grup de debat 'En Cercle' amb la col·laboració de NacióBerguedà, en què s'interrogarà Queralt Perarnau (CiU), Anna Alsina (CUP), Jordi Pujals (ERC), Jordi Carreras (PPC) i Tània Espel (ICV). 

L'acte d'Avià, per altra banda, tindrà lloc el proper diumenge 10 de maig a les 17.30 a l'Hotel d'Entitats del municipi, entre tots els candidats a l'alcaldia. Segons el Grup de Joves, es preguntarà sobre les propostes en matèria d'entitats juvenils, d'educació, d'ocupació, de transport, d'habitatge, d'esport, d'oci, de qualitat de vida i d'energia. La intenció, però, és que es tracti d'un debat obert, amb participació del públic, perquè “defugi del concepte tradicional de debat més estricte”. En aquest cas, s'ha convidat altres entitats juvenils del poble com l'Esplai d'Avià, la Colla de Diables Esclata Aglans i l'Associació de Pubillatge perquè exposin les seves preguntes. Alhora, s'ha enviat una carta a tots els joves del poble convidant-los a participar-hi.