Berga celebra aquest cap de setmana el festival El Forn de teatre al carrer al parc del Lledó

La mostra d'estiu d'arts escèniques, suspesa a l'agost a causa del mal temps, presenta propostes de microteatre, lectures dramatitzades i tallers d'expressió i interpretació

10 d'octubre del 2020
Actualitzat a la 1:05h
Parc del Lledó de Berga (arxiu).
Parc del Lledó de Berga (arxiu). | Aj. Berga
El Forn, la mostra d'estiu d'arts escèniques al carrer suspesa a l'agost a causa del mal temps, ha estat reprogramada. El festival es farà dissabte i diumenge, dies 10 i 11 d'octubre, i comptarà amb tallers d’expressió i interpretació, obres de microteatre i lectures dramatitzades. La mostra arriba a la tercera edició i es trasllada al Parc del Lledó per disposar d'espais més amplis que garanteixin el distanciament interpersonal del públic assistent. 

La Farsa i Tràfec-Teatre formaran part de la mostra d'arts escèniques amb propostes de microteatre i lectures dramatitzades. També hi haurà tallers d'actuació. 

En primer lloc, dissabte al matí, el certamen presenta dos tallers d’expressió i interpretació, a càrrec d’Ivan Otaola i Iris Hinojosa. Per participar-hi cal inscripció prèvia. A la tarda, l'Agrupació La Farsa interpretarà dues peces de microteatre i una lectura dramatitzada: El Cim de Marta Buchaca, Les històries del barret de Joan Barril i Feminista i l'escudellòmetro de Santiago Rusiñol. 

El torn de Tràfec-Teatre serà diumenge a la tarda. Aquesta companyia clourà la mostra d'arts escèniques el Forn amb LS36, una proposta formada per tres peces de microteatre: L'assistenta, STOP i 36 vagons.

El Forn és una iniciativa impulsada per les entitats de teatre local, Tràfec-Teatre i La Farsa, amb la col·laboració de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Berga per promoure la cultura teatral berguedana amb espectacles innovadors de diversos formats. 

L'organització ha aplicat les mesures preventives corresponents per garantir que la mostra d'arts escèniques es pugui desenvolupar amb seguretat. Per tant, és obligatòria la mascareta, hi haurà gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans i totes les activitats comptaran amb aforament limitat.
 

Consulta en aquest enllaç la programació i horaris de la mostra d'arts escèniques El Forn

Arxivat a