L'entrega de premis del 14è Memorial Joan Ribera tindrà lloc dissabte amb l'actuació d'un quartet de corda

L'edició 2020 del Concurs de Fotografia del Berguedà afegeix una categoria especial sobre el confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19

Redacció
06 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 15:02h
Una de les fotografies premiades en una edició anterior.
Una de les fotografies premiades en una edició anterior. | Jaume Cusidó
L'acte de lliurament dels premis del 14è Concurs de Fotografia del Berguedà comptarà dissabte, 10 d'octubre, amb l'actuació d'un quartet de corda. L'edició del 2020 incorpora amb una categoria especial sobre el confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19.

Els premis de fotografia es lliuraran dissabte a partir de dos quarts de 6 de la tarda al Monestir de Sant Llorenç, a Guardiola de Berguedà. El Concurs de Fotografia del Berguedà Memorial Joan Ribera i Fornells està organitzat per l'Arxiu Comarcal del Berguedà i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal i de l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà. 

Amb la voluntat de fer l’acte més lluït, es comptarà amb l’actuació musical d’un quartet de corda format pels músics Jordi Montoliu (violí I), Carlota Novell (violí II), Sergi Miró (viola) i Ignasi Prunés (violoncel). L'aforament serà limitat i es vetllarà per l’estricte manteniment de mesures de seguretat sanitària. Els premis són de 360 euros cadascun.