La Fira de l'1 de Maig de Berga fa una aposta per la formació

Diversos centres i instituts exposaran la seva oferta en formació professional

Redacció
28 d'abril del 2015
Actualitzat el 29 d'abril a les 10:29h
Un dels punts forts de la Fira de l'1 de Maig de Berga que tindrà lloc aquest divendres serà l'aposta que aquest any es realitza per la formació professional. Per aquest motiu, una part de l'espai estarà dedicat exclusivament a aquest àmbit, amb representació dels Serveis Territorials d'Ensenyament de la Generalitat a la Catalunya Central, així com amb la presència d'estands de diversos instituts berguedans que ofereixen o oferiran aquest tipus de formació durant el proper curs. Entre aquests, l'IES de Puig-reig, el Guillem de Berguedà, l'Escola Xarxa, l'IES Alt Berguedà, el Centre de Formació d'Adults, la Cambra de Comerç de Barcelona i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà.

L'asposta, segons ha precisat l'ADBerguedà, és que tots aquests serveis formatius es visualitzin com un element generador d'oportunitats de futur a la comarca. De la mateixa manera, que es posin en valor els llocs de treball d'alta qualificació que sorgeixen de tots aquests estudis, ja que han de ser el "motor" que ajudi a superar la crisi econòmica. 

A part de l'espai dedicat a cicles de grau mig o superior, formació continuada o formació per a l'ocupació, també hi haurà un espai a la Fira centrat en l'assessorament i orientació d'alumnes, pares i mares, per ajudar a decidir l'itinerari formatiu. 
Arxivat a