Es cancel·la la Berga-Santpedor d'enguany

A causa de la Covid-19, els organitzadors han decidit posposar la 36a edició fins al 2021

Redacció
29 de setembre del 2020
Actualitzat el 30 de setembre a les 9:05h
El coronavirus ha obligat a cancel·lar la Berga-Santpedor (arxiu).
El coronavirus ha obligat a cancel·lar la Berga-Santpedor (arxiu). | Bernat Bozzo
La Berga - Santpedor, una de les matinals esportives per excel·lència a la Catalunya Central, ha quedat posposada fins a l'any vinent. El Centre Excursionista 2x2 Santpedor que organitza l'esdeveniment ha descartat la celebració de l'edició de 2020 a causa de la pandèmia. La mesura s’ha consensuat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. La prova suspesa havia de celebrar-se el pròxim 8 de novembre. 
 
Tot i la voluntat de seguir endavant, tenint en compte totes les recomanacions per la Covid-19, el Centre Excursionista 2x2 Santpedor ha considerat que "no pot garantir" les condicions necessàries per a la celebració de la 36a edició d'aquesta prova esportiva, segons ha comunicat aquest dimarts. La pròxima cita se celebrarà el 14 de novembre de 2021. 

La Berga-Santpedor és una marxa popular no competitiva que anualment organitza el Centre Excursionista 2x2 Santpedor. Aquesta prova esportiva té normalment dos recorreguts: el de BTT i bicicletes elèctriques de 59 quilòmetres i el caminant de 53 quilòmetres. La prova va néixer fa més de tres dècades quan un grup d'amics, amants de la muntanya i l'esport van decidir impulsar-la. El 2x2 ha mantingut l'essència de la cursa tal i com es va concebre. I més que una competició, que també ho és, per a la majoria de participants esdevé cada any un ritual per gaudir del recorregut entre els dos municipis. Els últims anys s'ha acompanyat de diverses iniciatives mediambientals com l'acceptació d'ebikes.



 
Arxivat a