Municipis

Gironella cedeix un espai del Casal La Llar perquè el Taller Coloma hi faci activitats

L’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà ha signat el conveni amb el consistori per tot el curs 2020-2021

per Pilar Màrquez Ambròs, 29 de setembre de 2020 a les 10:39 |
Signatura de l'acord entre l'Ajuntament de Gironella i l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà. | Aj. Gironella
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Gironella ha signat un conveni de cessió d'ús del Casal La Llar amb l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà perquè l'entitat pugui utilitzar gratuïtament l'equipament municipal per desenvolupar-hi activitats durant el curs 2020-2021. Aquestes activitats es centraran en desplaçar en aquest espai un grup dels usuaris i usuàries del Taller Coloma, de dilluns a divendres, on podran fer la seva activitat de forma habitual.
 

En concret, utilitzaran la primera planta de l'edifici, que serà d'ús exclusiu per a ells, mentre que les activitats habituals del Casal es desenvoluparan a la planta baixa. La regidora d'Atenció a les Persones, Teresa Terricabres, ha explicat que les característiques de l’espai permeten que es desenvolupin les dues activitats paral·lelament, sense interferències, i així aprofitar al màxim l'equipament.

Aquesta setmana el Casal La Llar reprendrà les activitats per aquest curs, adaptades a la Covid-19, amb grups estables de màxim 10 persones per activitat

 

Participació