Endesa renova una part de la xarxa elèctrica de Berga amb una inversió de 55.000 euros

Els treballs de la companyia a una línia de mitjana tensió es portaran a terme al carrer Gran Via, Pere III i al passeig de la Pau

Redacció
28 de setembre del 2020
Actualitzat a les 16:05h
Tècnics d'Endesa (arxiu).
Tècnics d'Endesa (arxiu). | Arxiu
Endesa iniciarà el pròxim mes d’octubre els treballs de renovació i millora tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió del nucli urbà de Berga. Així, s'invertiran 55.000 euros per tal d'incrementar la seva resiliència i reforçar la qualitat i la continuïtat del subministrament a 850 clients d'aquest municipi del Berguedà.

L'actuació, que és previst que finalitzi al mes de novembre, consistirà a substituir amb elements d'última tecnologia un total de 750 metres de línia subterrània a 25 kV. El nou cablejat que s'instal·larà, d'alumini, i d'una secció major a l'anterior, augmentarà la capacitat de transport de la línia preparant-la, així, per ampliar el seu servei i poder també absorbir puntes de demanda concretes així com el consum de nous clients que s'hi poguessin afegir.

Aquests treballs, que es duran a terme al carrer Gran Via, Pere III i al passeig de la Pau, formen part dels plans d'inversió de la Companyia a la Catalunya central i tenen l'objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica dels darrers avenços i millores tecnològiques. D'aquesta manera, es guanya en seguretat i fiabilitat, fet que reverteix en un millor servei als clients, ja que es dóna una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.
 
Arxivat a